Кристиано Роналдо напуска Мадрид, ако Реал вземе една от големите си цели


Кристиано Роналдо напуска Мадрид, ако Реал вземе една от големите си цели
Снимка: Guliver/GettyImages

5089 0

Кристиано Роналдо е заплашил Флорентино Перес, че ще напусне Реал Мадрид, ако президентът изпълни трансферните си планове и привлече един измежду Еден Азар и Антоан Гризман, сензационно пише испанската медия "Diario Gol".

Португалската звезда няма никакво намерение да играе "втора цигулка" в "кралския клуб", въпреки че вече е на 32 години и през настоящия сезон си личи спадът във формата му. Той обаче все още не е готов нито да е в сянката на когото и да било, нито да играе като централен нападател. Ако бъде пратен на тази позиция, това ще означава продажба и на Карим Бензема, който е сред най-близките приятели на CR7 в Мадрид.

В разговор с Перес Роналдо е обяснил, че се надява Реал да се подсили сериозно през летния трансферен прозорец, но в същото време е заплашил с напускане, ако Еден Азар се озове в отбора. Същото важи и за Гризман, въпреки че подобен трасфер е много малко вероятен на този етап.

За сметка на това, Кристиано е предложил на Реал да вземат звездата на Монако Бернардо Силва. Крилото се намира в страхотна форма през сезона, а освен това е съотборник на Роналдо в португалския национален отбор. Освен самият голмайстор обаче само един португалец се наложи в Реал в последните 10 години. Това е Пепе, който през лятото ще напусне "Сантиаго Бернабеу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички