Кристиано Роналдо и Уейн Рууни в един отбор от 2018?


Кристиано Роналдо и Уейн Рууни в един отбор от 2018?

3685 0

Кристиано Роналдо и Уейн Рууни могат да заиграят отново заедно след 3 години. По информация на "Mirror" дуото може да се озове в най-новия отбор от Мейджър Лийг Сокър (САЩ) - Лос Анджелис, който ще започне своето съществуване през 2018 година.

Именно Роналдо е топ трансферната цел на тима, като в Града на ангелите искат той да е първият официален играч на тима. Именно през лятото на 2018 година изтича договорът му с Реал Мадрид и той може да се озове в Ел Ей, където, подобно на Дейвид Бекъм преди него, ще се превърне в най-голямото футболно име отвъд Океана.

ВАН ГААЛ С НОВ УДАР ПО САМОЧУВСТВИЕТО НА ДЕ ХЕА

Амбициите на тима не спират до тук, като ръководството ще се опита да вземе и Уейн Рууни. Нападателят на Манчестър Юнайтед също ще е в последните години на своята футболна кариера и няколко години в MLS блазнят капитана на "червените дяволи".

Според източници в базирания в Ел Ей бъдещ клуб, с Роналдо и Рууни ще се изгради основата на отбор, който да атакува първото място още в първия сезон на своето съществуване.

РАМОС БЕТОНИРА БЪДЕЩЕТО СИ СРЕЩУ СЕРИОЗНА СУМА

И за двамата авантюрата в САЩ ще е страхотна идея, като и футболистите са разпознаваеми по цял свят, а особено Роналдо ще може да изведе своята марка "CR7" до невиждани висоти. Бизнес анализатори отвъд Океана вече пресмятат, че за 4-5 години в САЩ Кристиано може да увеличи личното си богатство с до 300 милиона долара.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички