Кристиано Роналдо даде обещание на Реал Мадрид и милионите фенове на тима


Кристиано Роналдо даде обещание на Реал Мадрид и милионите фенове на тима
Снимка: Getty Images/Guliver

3104 0

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо обеща на феновете на "белия балет", че могат да очакват вълшебна вечер на "Сантяго Бернабеу" по време на двубоя срещу Волфсбург в Шампионска лига.

"Вълците" взеха много важен аванс от 2:0, с което поставиха на карта класирането на "кралете" на полуфинал в турнира. Във вторник вечер Роналдо и компания имат нужда от победа с 3 гола разлика, за да се класират напред в турнира.

Разкриха защо Реал Мадрид плати 100 милиона евро за Бейл

"Вярваме, че с подкрепата на феновете ще дадем всичко от себе си на терена и в крайна сметка ще продължим напред. Това ще бъде една перфектна вълшебна вечер", убеден е голмайсторът на отбора.

"Можем да спечелим, ако всички 11 футболисти играем силно, а подкрепата на повече от 80 000 запалянковци по трибуните, които бих искал да видя, ще бъде голям стимул за нас. Развълнуван съм и се надявам това наистина да бъде една вълшебна вечер.

Мадридист с жестока гавра след поредната загуба на Барса

В тима сме оптимисти, треньорът също вярва в нас, а и привържениците трябва да сторят същото. Това трябва да се превърне в перфектната вечер. Всички аспекти са от значение. Тези от нас, които ще са на игрището, трябва да тичат, да се борят и да са на високо ниво в продължение на 90 минути.

Очевидно е, че помощта на феновете ще улесни задачата ни. В същото време е много важно да запазим спокойствие в определени ситуации. Нуждаем се от търпение, за да успеем. Най-важната задача е да продължим напред. Това е единственото, което ще ни направи щастливи", каза още Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички