Кристиано постави конкретно условие на Перес и Реал Мадрид


Кристиано постави конкретно условие на Перес и Реал Мадрид

2485 0

За цял свят вече е ясно, че Кристиано Роналдо не се чувства щастлив в Реал Мадрид. Началото на това беше белязано с уволнението на Карло Анчелоти, а през този сезон недоволството на португалеца си личи и на терена, където той често се изолира от играта и показва явното си недоволство към част от своите съотборници.

Според "Diario Gol", голмайстор №1 в историята на клуба е готов да напусне, за което вече е говорил със своя агент Жорже Мендеш. Все пак Роналдо е склонен да изпълни контракта си с Реал Мадрид, но в момента няма никакво доверие на президента Флорентино Перес.

Реал Мадрид е готов със заместник на Кристиано Роналдо

Поради тази причина Кристиано е готов да изчака до края на юли, за да види дали Перес може да осъществи така нужната на Реал промяна с оглед на втората поредна нулева година, която се очертава за отбора.

Ако Реал Мадрид не се представи подобаващо на трансферния пазар, то Роналдо ще подаде молба за трансфер. На португалеца му е писнало той да отнася най-големите критики, въпреки че продължава да се намира в силна форма и бележи редовно. Той е на мнение, че не получава достатъчно помощ от своите съотборници и поради тази причина е готов да си тръгне, ако съставът не бъде променен скоро след края на кампанията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички