Кристиано иска спешна среща с Флорентино, почва да се съмнява в отбора


Кристиано иска спешна среща с Флорентино, почва да се съмнява в отбора
Снимка: Иван Йочев

1565 0

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е поискал спешна среща с президента на тима Флорентино Перес, свързана с бъдещето на португалеца в клуба.

Голмайстор №2 в историята на клуба е недоволен от събитията в клуба от началото на календарната година и иска уверение от силната фигура в клуба, че нещата ще се променят.

Роналдо смята, че не получава достатъчно помощ или по-скоро има дисбаланс в отбора, тъй като има над 220 гола в Ла Лига, но в същото време след края на 6-ия си сезон в Примера ще остане само с една титла.

Също така се очаква Роналдо да даде мнение по темата с треньора на Реал Мадрид, след като излизат постоянни слухове за уволнението на Карло Анчелоти и идването на Юрген Клоп или Рафаел Бенитес.

В Испания допълват, че Кристиано все още не е преживял сериозната атака срещу личността си, след като отпразнува рождения си ден в деня, в който Реал понесе тежко поражение с 0:4 от Атлетико (Мадрид).

"Marca" допълва, че Роналдо няма никакво намерение да напуска Реал, поне докато не мине рекорда на Раул за голове с бялата фланелка, но ако нещата не се променят и "кралксия клуб" не спечели нищо и догодина, то това може да е последният сезон на Роналдо в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички