Ковачич минава медицински прегледи в Челси днес


Ковачич минава медицински прегледи в Челси днес
Снимка: Getty Images/Guliver

969 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Матео Ковачич вече е в Лондон, за да премине медицински прегледи в базата на Челси, преди да финализира трансфера си при "сините". Хърватският национал ще играе на "Стамфорд Бридж" под наем през предстоящия сезон.

Идването на Ковачич в Лондон е част от сделката за трансфера на вратаря на Челси Тибо Куртоа в Кралския клуб. Шампионите на Европа ще платят 35 милиона паунда за белгийския национал, но "сините" са поискали в обратна посока да поеме Ковачич, което е било прието от ръководството на Реал.

Самият Ковачич на няколко пъти изрази недоволството си, че не получава достатъчно шансове на "Сантяго Бернабеу" и изрази желание да потърси повече игрово време в друг отбор.

По-рано днес ръководството на Челси осигури и заместник на Куртоа, след като плати откупващата клауза в договора на вратаря на Атлетик Билбао Кепа Арисабалага. 23-годишният испанец ще се превърна в най-скъпия вратар в историята на футбола, тъй като баският клуб ще получи 80 милиона евро за своя играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички