Ковачич иска да напусне Реал, от клуба категорично отказват раздяла


Ковачич иска да напусне Реал, от клуба категорично отказват раздяла

1538 0

Реал Мадрид има известни проблеми с Матео Ковачич. От "белия балет" смятат хърватския национал за важна част от своя състав, докато футболистът иска да си тръгне от "Сантяго Бернабеу". 

Ковачич дори е имал разгово с Хулен Лопетеги, за да изрази недоволството си от това, че не влиза често играч и неговото желание е да премине в друг клуб, пише AS. Пред свои съотборници дори заявил, че това не е някакво моментно решение, а е премислено дълго и е на 100% сигурен, че иска да напусне. 

Манчестър Сити, Рома и Байерн (Мюнхен) са направили запитване за хърватина, но всички са получили еднакъв отговор: "Той не се продава". Основната причина е, че в момента няма нито един друг футболист на траснсферния пазар със същите като неговите качества и за разумна цена. Освен това от "белия балет" смятат, че той точно се е адаптирал към Мадрид и няма как да го изпуснат, точно, когато е готов за титулярния състав. Ковачич дори смята да прекрати по-рано ваканцията си, за да проведе нов разговор с Лопетеги, в който отново да изрази позицията си, че ако не играе редовно по-добре да напусне. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички