Кошмарна контузия за звезда на Виляреал


Кошмарна контузия за звезда на Виляреал
Снимка: Getty Images / Guliver

1272 0

Испанският Виляреал остана без важен играч за дълго време, след като стана ясно, че Роберто Солдадо е аут поне за 6 месеца.

Играчът претърпя медицински преглед, който разкри разкъсване на кръстните връзки и увреждане на менискус на дясното му коляно. Солдадо ще бъде опериран в следващите дни.

Нападателят пострада по време но двубоя срещу Депортиво в началото на седмицата от предсезонния турнир „Тереса Ерера“.

Голаджията се контузи, след като се приземи лошо на земята след борба във въздуха с Фернандо Наваро и обърна коляното си. Солдадо веднага поиска смяна, а днес окончателно се потвърди, че му предстои операция и дълго възстановяване.

Виляреал ще играе квалификация за влизане в Шампионската лига, но с много осакатен състав в атака. Другият основен нападател  Седрик Бакамбу също е с травма,

Ситуацията се услoжнява още повече, защото Лео Баптистао и Адриан вече напуснаха тима, а новото попълнение Сансоне няма право да играе. Така единствената опция за нападението е новопривлеченият Алешандре Пато.

 

 

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички