Колко би струвало на Перес, ако иска да разкара Серхио Рамос?


Колко би струвало на Перес, ако иска да разкара Серхио Рамос?
Снимка: Getty Images/Guliver

2509 0

Последните няколко дни са доста "черни" за Реал Мадрид след отпадането от Шампионска лига, което сложи край и на мечтата за трофей. Това бе последният турнир, в който "кралете" можеха да спасят сезона си, но в крайна сметка отпаднаха от Аякс още на 1/8-финалите.

Ранното отпадане дори предизвика и скандал между Серхио Рамос и Флорентино Перес. След двубоя босът веднага е слязъл в съблекалнята и е поискал обяснения от играчите за поведението им по време на двубоя. Босът разкритикувал футболистите за липсата им на отдаденост и за прекалената им почивка, като стигнал до там да ги нарече "позорни". Това разгневило Рамос, който не спестил критиките си, а от своя страна Перес се заканил дори да го изгони. Колко обаче би струвал подобен ход?

Без дори да включваме гневната реакцията, която Перес ще получи от феновете на Реал, то той ще трябва да плати и доста солидна сума за подобна раздяла. А именно 25 млн. евро, ако иска да прекрати преждевременно договора на Рамос, който е до 2021 година, а не както се смяташе първоначално до 2020г., пише AS. Последният път, когато защитникът си поднови договора бе през 2015 година, като тогава имаше сериозен интерес от страна на Манчестър Юнайтед и преговорите бяха доста напрегнати.

Рамос подписа 5-годишен договор, но само преди няколко месеца далеч от прожекторите е добавил още една година към договора си. Това означава, че ще остане на "Сантяго Бернабеу" до 2021г., когато ще е на 34 години. В такъв случай шансовете Рамос да отиде някъде другаде остават минимални, дори и Перес да пожелае това да се случи.

Сега една от най-важните теми в Реал -  кой ще е треньорът, който ще вади отбора от посредствеността - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички