Кои играчи на Реал със сигурност изпускат двубоя срещу Лудогорец?


Кои играчи на Реал със сигурност изпускат двубоя срещу Лудогорец?
Снимка: Иван Йочев

1653 0

Снощи Реал Мадрид разби Селта (Виго) с 3:0 в невероятна за Кристиано Роналдо вечер, в която той отбеляза хеттрик и загря максимално добре за Шампионска лига, където срещу Лудогорец.

"Белия балет" обаче няма да излезе в пълния си блясък на "Сантяго Бернабеу". Карло Анчелоти вероятно ще запази част от титулярите си, тъй като програмата през декември е доста натоварена за испанския гранд, а още в петък има мач от Примера дивисион.

Освен това няколко играчи със сигурност няма да могат да вземат участие в срещата.

Серхио Рамос получи жълт картон по време на победата над Базел в миналия кръг и ще пропусне двубоя срещу Лудогорец. Лука Модрич е аут за 2014 година, като също няма да е на линия.

Очаква се и Хамес Родригес да не фигурира в тимовия лист, тъй като вчера напусна терена с мускулно растежение, като днес ще му бъдат направени допълнителни изследвания. По всяка вероятност той ще пропусне и Световното клубно първенство.

Добрата новина за Анчелоти е, че ще може да разчита на получилите почивка срещу Селта Иско и Хесе Родригес, които се очаква да почнат сред титулярите на "Сантяго Бернабеу". Ако Хесе почне от първата минута, най-вероятно Гарет Бейл ще получи почивка.

Хавиер Ернандес - Чичарито също може да попадне сред титулярите, а почивка да получи Карим Бензема, който записа слаб мач срещу Селта.

Реал Мадрид се изправя срещу Лудогорец  във вторник вечер от 21:45 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички