Клоп ще поеме Барселона заради семейната ферма в Майорка?


Клоп ще поеме Барселона заради семейната ферма в Майорка?
Снимка: Getty Images

5936 0

Късметът може отново да се усмихне на Барселона след края на сезона. Вече стана ясно, че през лятото Шави ще се раздели с каталунците, каквото ще стори и Юрген Клоп с Ливърпул.

Лапорта отново трябва да намира изход на ситуацията

Превърналият се в легенда за мърсисайдците с успехите си през последните 8 години веднага бе спрегнат като потенциален наследник на испанеца, но въпросителните към този момент са прекалено много. 

Кои отбори са варианти

Каталунското издание Sport направи равносметка в понеделник, че не са много вариантите пред Клоп през лятото, макар че той обеща, че ще си вземе една година почивка след края на сезона. Той добави, че вече не би водил тим отбор от Висшата лига, а в Германия ситуацията е деликатна - беше начело на Борусия Дортмунд, а Байерн е обвързван с Тухел. ПСЖ пък е здраво стъпил на земята с Луис Енрике, на който е поверена цялата отговорност, докато Италия не е на дневен ред. 

Защо Испания е приоритет

Така Испания остава един от малкото адекватните варианти към този момент за Клоп в обозримо бъдеще, но и там само Барселона сред грандовете изглежда, че ще си търси треньор - Реал и Атлетико Мадрид имат дългосрочни контракти с Карло Анчелоти и Диего Симеоне. 

Вече писахме за огромното желание в Барселона да привлекат Юрген Клоп, който има и допълнителен стимул за Испания - семейна ферма. Оказва се, че такъв бизнес специалистът развива в покрайнините на Майорка и това може да наклони везните при избора му. 

Още: Мануел Нойер свърза Юрген Клоп с Байерн Мюнхен

Клоп си пожела: Феновете и играчите на Ливърпул да полудеят срещу всеки съперник и да забравят напускането му

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички