Кейлор Навас е готов да напусне Реал Мадрид


Кейлор Навас е готов да напусне Реал Мадрид

3810 0

Вратарят на Реал Мадрид Кейлор Навас сериозно обмисля да напусне клуба през лятото на 2017 година, съобщава "Don Balon".

30-годишният вратар е обезпокоен от слуховете, които свързват няколко вратари с трансфер на "Бернабеу". Най-вече става дума за новините за Давид Де Хеа и Тибо Куртоа. Наскоро и младата звезда на Милан Джанлуиджи Донарума бе свързван с испанския колос.

Така че костариканецът е заръчал на своя агент да провери всички възможни варианти за продължение на кариерата му. Това в случай че Реал подпише с някой от младита вратари, които ще държат да бъдат титуляри.

През настоящия сезон Кейлор Навас е многократно критикуван от феновете на Реал, така че слуховете за привличане на други вратари изглеждат реалистични.

Националът на Коста Рика не иска да напуска Испания, тъй като футболът в Ла Лига му е най-близък. Освен това той няма проблеми с езика.

Навас може да продължи кариерата си в Севиля, чийто треньор Хорхе Сампаоли не е доволен от играта на двамата си вратари Салваторе Сиригу и Серхио Рико.

През новия сезон Кейлор Навас е изиграл 9 мача за Реал в Примера дивисион. Той има и 5 двубоя в Шампионска лига.

В края на октомври вратарят подписа нов договор с Реал, според който ще остане на "Бернабеу" до 2020 г. Заплатата му се увеличи двукратно - от 2 на 4 млн. евро годишно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички