Касорла "повдигна завесата" за ужасяващата контузия в глезена


Касорла "повдигна завесата" за ужасяващата контузия в глезена
Снимка: Guliver/GettyImages

1839 0

Бившият играч на Арсенал Санти Касорла "повдигна завесата" за ужасяваща контузия в глезена, която го лиши от футбол в най-силните му години. Испанецът получи травма в глезена, която по-късно получи инфекция от незнайна и до днес бактерия. Въпросната бактерия се е била настанила в сухожилието, което свързва прасеца с костта, а лекарите така и не са успяли успешно да я премахнат.

През това лято Касорла напусна "Емирейтс", като премина в бившия си отбор Виляреал. Сега халфът разкрива за тежките времена в своята кариера, както и за подкрепата, която получава от мениджъра на тима тогава Арсен Венгер.

"Трябаше да ми направят операция, след което имах открита рана на глезена. Там се промъкна една бактерия, която по-късно лекарите ми казаха, че така и не са успяли да разберат каква е. През нощта, когато кракът ми бе отпуснат, започваше да тече жълта течност. Ходих на лекар всеки ден и когато те почистваха течността и си лягах вечерта пак, от крака ми потичаше още по-голямо количество. Бактерията просто си седеше там и ядеше и ядеше. Тогава и Арсен Венгер много ми помогна. Той знаеше, че травмата е лоша, но дойде при мен и ми разкри, че ми е издействал нов договор, тъй като иска да остана. Това ми помогна да се възстановя още по-бързо. Много съм му признателен за този жест.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички