Касияс: Трябваше да отвърна на Моуриньо, но мълчах заради Реал


Касияс: Трябваше да отвърна на Моуриньо, но мълчах заради Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

2412 0

Вратарят на Реал (Мадрид) Икер Касияс заяви, че навремето е премълчал някои важни неща за бившия треньор на тима Жозе Моуриньо в името на благото на клуба.

"Може би аз трябваше да отговоря на Моуриньо, но избрах да мълча в името на клуба. Не исках да наливам масло в огъня. И мнозина ме упрекнаха за това. Интересното е, че след неговата пресконференция не обменихме нито дума. Отношенията ни не бяха добри и всеки пое по своя път. Когато бях контузен, всеки път идвах на тренировка. И когато се възстанових, сеньор Каранка (помощникът на Моуриньо в Реал) ми каза, че не мога да изляза на терена и че съм неконкурентоспособен. Тогава разбрах, че те имат проблем с мен. Освен това, не е вярно, че съм позвънил на Шави, за да му се извиня. Това бяха просто взаимни обвинения", цитира Касияс Canal+.

Припомняме, че Касияс и Моуриньо бяха в сложни взаимоотношения през сезон 2012/13. Треньорът постави вратаря на резервната скамейка, залагайки на Диего Лопес. Въпреки това, португалецът нямаше проблеми само с него. След края на сезона специалистът напусна "Бернабеу" и пое Челси за втори път.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички