Касияс: 3 седмици назад никога не бих повярвал, че Реал ще спори за титлата


Касияс: 3 седмици назад никога не бих повярвал, че Реал ще спори за титлата
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1886 0

Бившият капитан на Реал Мадрид Икер Касияс призна, че е бил загубил надежда "Кралският клуб" да спечели титлата в Испания.

Както е известно, битката в Примера дивисион се завърза, след като убедителният лидер Барселона допусна три поредни загуби.

"Надявам се, че Зидан ще успее. Всички се радвахме на кариерата му на играч и за щастие на кормилото на Реал е треньор, който ще донесе много щастие и слава на отбора. Не знам какви настроения преобладават сега в събелкалнята на Барселона, защото никога не съм бил там. Когато топката не иска да влезе във вратата, започват да го наричат криза. Ако ми бяха казали преди 3 седмици, ще Реал ще се бори за титлата този сезон, нямаше никога да повярвам", коментира Касияс, цитиран от "Football Espana".

"Щастлив съм, че мадридчани се намират близо до каталунците и се борят за титлата в ситуация, когато това не изглеждаше възможно преди няколко седмици", добави вратарят, който сега пази за Порто.

"Ще играя, докато получавам удоволствие от футбола, но нямам светената вода на Индиана Джоунс, за да играя вечно", завърши испанският страж.

През настоящия сезон Касияс е записал 30 мача в португалския шампионат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички