Карвахал рискува да ядоса Роналдо с отговор дали Кристиано, или Меси е по-добър


Карвахал рискува да ядоса Роналдо с отговор дали Кристиано, или Меси е по-добър
Снимка: Getty Images

8027 0

Дани Карвахал се превърна в поредния футболист, който бе запитан кой измежду Кристиано Роналдо и Лионел Меси е по-добрият. Десният краен бранител на Реал Мадрид е играл с португалеца именно в "кралския клуб" в продължение на пет години.

Двамата заедно печелят четири трофея от Шампионска лига, като испанецът неведнъж е асистирал на КР7. Това се случва и в един от финалите в най-престижния европейски клубен турнир (срещу Ювентус, като чрез взаимодействието между тях Реал повежда в резултата).

Въпреки това обаче Карвахал не посочи Кристиано за по-добър от Лионел Меси. Той постави двамата на едно ниво, въпреки че сме свикнали в повечето случаи бившите им съотборници да посочват за по-добър този, с когото са играли. Още повече, че Лео е легенда на Барселона, а Кристиано на Реал, където Карвахал все още играе.

Още: Култово: Не кой да е, а Кристиано Роналдо вика за отбора на Станимир Стоилов (ВИДЕО)

Карвахал се замечта какво би станало, ако Роналдо и Меси бяха играли в един отбор

Лионел Меси с Интер Маями

"Меси или Роналдо? Поставям ги на едно и също ниво. Те са чудовища във всеки смисъл от думата и не мога да избера единия над другия. Мисля, че са много различни като играчи. Меси е футболист, който умее да се връща назад, да поема топката, да създава атаки и да участва в играта.

Кристиано е чудовище за отбелязване на голове, атакуване на точното място и завършващ удар. Ако играеха заедно, щяха да бъдат същинска бомба. И щеше да бъде много интересно за наблюдаване" - сподели Карвахал през Даниел Хабиф. Съвсем наскоро пък дори бившият футболист на Левски Роналдо избра измежду Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

Още: Лео Меси или Кристиано Роналдо? Единият има убийствено предимство в ключов показател

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички