Карло Анчелоти: Реал Мадрид е най-добрият клуб в света, можем да се борим за всички трофеи


Карло Анчелоти: Реал Мадрид е най-добрият клуб в света, можем да се борим за всички трофеи
Снимка: Getty Images/Guliver

2860 0

Новоназначеният мениджър на Реал Мадрид Карло Анчелоти обяви, че с наличния състав "белите" могат да се борят за абсолютно всеки трофей. Анчелоти заяви, че съставът е много голям и дори може да бъде намален, като има вероятност въобще да не бъдат осъществени нови трансфери. 

Италианският специалист призна, че много харесва Иско, Гарет Бейл и Марсело, а с капитана Серхио Рамос тепърва ще говори. Според Анчелоти, ако Бейл, Дани Себайос и Мартин Йодегор се завърнат от своите наеми в различни отбори, то Реал може да бъде изключително силен отбор, който да се бори на всички фронтове.

"Поемам най-добрия и най-престижен клуб в света. Отговорността е по-голяма отвсякъде другаде. Осъзнавам какво означава това и ще работя с удоволствие и с радост. Мога да обещая красив, атрактивен и нападателен футбол. Ще дам най-доброто от себе си", заяви Карло Анчелоти при представянето си. 

"Съставът ни е доста голям и трябва да го намалим. Ще анализираме нещата и тези дни ще решим дали изобщо трябва да привличаме нови футболисти. В тима ще играят най-добрите. Серхио Рамос? Той е много важен, но аз току-що пристигнах и в следващите няколко дни ще говоря и с него, и с клуба.

Много харесвам Иско, Гарет Бейл, Марсело… Но те ще бъдат оценявани въз основа на показаното на терена. Футболистите трябва да тренират здраво и да ми покажат, че искат да играят за отбора. С наличните състезатели можем да се борим за всички трофеи, особено като върнем преотстъпените Бейл, Дани Себайос и Мартин Йодегор", добави още Анчелоти.

Анчелоти е треньорът на Реал Мадрид с най-голям процент победи (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички