Карло Анчелоти отклони въпроси за Килиан Мбапе, но отговори на такива за Лука Модрич


Карло Анчелоти отклони въпроси за Килиан Мбапе, но отговори на такива за Лука Модрич
Снимка: Getty Images

1355 0

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, даде пресконференция преди утрешното (18-и февруари, 15:00 часа) гостуване на Райо Валекано от 25-ия кръг на Ла Лига.

Анчелоти отклони въпроси за Мбапе

Логично, присъстващите журналисти "затрупаха" Татко Карло с въпроси за евентуалния трансфер на Килиан Мбапе, но той ги отклони майсторски:

Килиан Мбапе

"Чувам какво се говори, чета какво се пише и разбирам, че това е огромна тема за вас днес... но не и за нас! Нашият фокус е върху Райо Валекано".

ОЩЕ: Килиан призна, че напуска и Енрике подхвана Етан: Как братята Мбапе размяха съблекалнята на ПСЖ?

След това наставникът на "белия балет" бе попитан дали би искал най-накрая да работи с Мбапе, а той отвърна: "Бих искал да завърша настоящия сезон и да спечелим трофеи. Затова и работим. Има прекалено много време до следващата кампания...".

Анчелоти за Модрич

От друга страна, 64-годишният специалист бе запитан за малкото игрови минути, които Лука Модрич получава в последно време:

Лука Модрич

"Говорил съм с него. Свикнал е да играе винаги и сега му е трудно. Но той е професионалист. Винаги тренира здраво и с мисълта, че ще играе и аз го уважавам. Той е лидер в съблекалнята. Всичко е чисто (б.р. - изяснено) между мен и Модрич!", обясни Карло Анчелоти.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Реал Мадрид разкарва новодошъл, а Карло Анчелоти уверяваше, че ще го използва?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички