Карло Анчелоти изрази притеснение от играта на Реал Мадрид и пак засегна казуса "Винисиус"


Карло Анчелоти изрази притеснение от играта на Реал Мадрид и пак засегна казуса "Винисиус"
Снимка: GettyImages

697 0

Мениджърът на Реал Мадрид Карло Анчелоти сподели, че от няколко седмици насам тимът му не се представя на онова високо ниво, на което беше през по-голямата част от кампанията досега.

Италианецът визира конкретно последните пет двубоя. В тях "кралете" записаха само две победи с по 1:0, които дойдоха много трудно - срещу РБ (Лайпциг) като гости в Шампионска лига и срещу Севиля у дома в Ла Лига, както и три ремита - 1:1 срещу Райо Валекано, 2:2 срещу Валенсия и 1:1 срещу РБ в реванша преди дни.

Притесненията на Анчелоти

Още: Джуд Белингам е в черния списък на съдиите, пречел на мачовете

"След мача срещу Жирона изпитваме повече трудности - заяви Анчелоти. - Може би наистина свалихме малко от нивото. Ето защо осъзнаваме, че трябва да се справяме по-добре. Не сме притеснени, но чуваме критиките и анализираме нещата", сподели Карлето.

"Не съм казвал, че сме натрупали психологическа умора. Може би в някои двубои - като в тези срещу Лайпциг - предимство в резултата те кара да свалиш леко от напрежението. Изглежда, че повече от необходимото мислехме за това, че водим в резултата. Но в тези мачове отборът не е предприел някакви рискове".

"Не съм съгласен с мнението, че Реал знае само как да играе в атака. Важното нещо през кампанията досега беше отличната игра в защита, което ни даде възможност да запазим “сухи мрежи” и да печелим двубоите".

Още: ПСЖ ще пробва да шокира на трансферния пазар със 150 милиона за най-голямата звезда на Реал Мадрид

Скандалите с Винисиус

"Като погледна назад, не се сещам да съм виждал по-преследван футболист от Вини. Какви ли неща не му говорят, та какво да направи той? На "Вайекас" дори го удариха по главата, а дори нямаше предупреждение. А в същото време се говори защо не бил изгонен срещу РБ (Лайпциг). Всички трябва да променят отношението си спрямо него", каза още специалистът.

Фенове на Реал Мадрид опитаха да "пият вода от извора", Флорентино Перес разсмя с отговори за Мбапе и Алфонсо Дейвис (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички