Карло Анчелоти дава втори шанс на триото от Реал Мадрид - Бейл, Иско и Марсело


Карло Анчелоти дава втори шанс на триото от Реал Мадрид - Бейл, Иско и Марсело
Снимка: Getty Images

17133 0

Новият-стар треньор на Реал Мадрид Карло Анчелоти се изказа ласкаво по адрес на уелсеца Гарет Бейл. Крилото прекара една година под наем в Тотнъм, но сега ще се завърне в състава на Кралския клуб, с който има договор за още една година:

"Гарет не игра много много в Тотнъм миналия сезон, но вкара голове. Бейл беше ефективен в края на кампанията. Той ще се завърне в Реал Мадрид. Познавам го добре. Ако има мотивация, той е в състояние да направи силен сезон за нас".

"Татко Карло" призна и че обича Бейл, халфа Иско и защитника Марсело и заяви, че те ще са мотивирани да докажат, че все още имат качества, за да играят в Реал:

"Наистина обичам Гарет, Иско, Марсело. Всички те ще бъдат мотивирани да докажат, че все още са способни да играят за Реал Мадрид", коментира Анчелоти пред Sky Sports.

По време на първия престой на италианския специалст в Реал Мадрид (2013-2015 година) Бейл бележеше гол след гол и се намираше в превъзходна форма, но с идването на Зинедин Зидан започна да получава все по-малко шансове за изява, за което, разбира се, спомагаше и несериозното му отношение в тренировъчния процес, което вероятно е и причината за лошите му отношения със Зизу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички