Карим Бензема: Да спечеля "Златната топка" ще е сбъдната мечта, винаги е било цел


Карим Бензема: Да спечеля "Златната топка" ще е сбъдната мечта, винаги е било цел
Снимка: Getty Images

1326 0

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема призна, че ако спечели "Златната топка", то това ще бъде сбъдната мечта. Освен това той сподели мнение, че дербито между "кралския клуб" и Барселона си остава най-големият мач в света въпреки напускането на Кристиано Роналдо и Лионел Меси в последние години.

"За мен това ("Ел Класико" - бел.ред.) си остава най-добрият мач в света. Няма значение кои играчи са в отборите, кои са напуснали или кои ще се присъединят. Това е историческо. Имената се сменят. Преди това бяха Зидан, Роналдиньо, Роналдо, Ето'о.

Никога не е удобен момент да играеш срещу Барселона. Отбор като Барселона може да има слаб мач, а след това да "избухне". Това е мач, който не може да бъде подценен, въпреки че напоследък не играят толкова добре" - започна той, след което бе запитан за "Златната топка".

"Винаги е било мечта да я спечеля, още от малък ми служи и като мотивация. "Златната топка" представлява най-добрите играчи в света и е страхотно, че съм в списъка. Ако видите и кои други са там, много е приятно. Тя винаги е била цел" - заяви Бензема.

A Роналдо Феномена подкрепя Бензема за "Златната топка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички