Кандидат за президент на Барселона: Няма как Меси да преподпише при същите условия


Кандидат за президент на Барселона: Няма как Меси да преподпише при същите условия
Снимка: Getty Images/Guliver

2846 0

Един от кандидатите за следващ президент на Барселона, Тони Фрейкса, подчерта в петък, че удължаването на договора, което следващото ръководство трябва да предложи на капитана на Барселона Лионел Меси, не може да бъде със същите условия като настоящата му сделка.

"С Лео ще разговаряме спокойно, лице в лице, както и с най-добрите на Барселона на хоризонта. За него, както и за всички играчи, които трябва да подновят или да подпишат, ние ще направим предложение, което, разбира се, няма да е възможно да отговаря на условията, които е имал до момент", заяви Фрейкса.

"Очевидно е и членовете не могат да бъдат поставени под същите условия и няма да бъде същото като това, което е било до момента, тъй като доходите са спаднали значително и ще е необходимо да се намери друга формула. Не е нужно да убеждаваме Меси. Трябва да го погледнете в очите и да говорите с него, за да знаете какво иска всяка страна. Какво иска и какво иска Барселона". А за кой играч влизат в битка Реал Мадрид и Барселона - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички