Камата: Барселона вече спечели Ла Лига, кеф ми е за Реал


Камата: Барселона вече спечели Ла Лига, кеф ми е за Реал
Снимка: БГНЕС

1510 0

Легендарният играч на Барселона Христо Стоичков е уверен, че любимият му отбор ще спечели титлата в Испания и този сезон, въпреки преднината си от само 1 точка в класирането. Той посочи, че мачът с Реал Мадрид на 28 октомври e със залог, по-голям от 3 точки.

"Мачът в неделя има по-голям залог от трите точки - имаме възможност да съборим ранения Реал. Кризата им ме радва много. Във всеки случай, Барселона вече има Ла Лига в джоба си, въпреки че загуби шанса да спечели още 7 точки и да дръпне с 10 на своите преследвачи. Но няма да се притеснявам много. Точно както не трябва да се безпокои и Валверде. Той трябва да се стреми към нещо друго: Шампионска лига", заяви Камата пред "Mundo deportivo" по време на голф турнир в каталунската столица.

"Всички играчи мечтаят за това, а Барса има конкурентен и добре подготвен отбор тази година. Валверде може да се чувства комфортно. Феновете на Реал - по-малко. Въпреки че има много анализатори, които критикуват треньора и играчите, че допускат много голове, мисля, че съперниците ни също играят. Аз не се притеснявам за допуснатите голове", каза още легендарната "осмица".

Стоичков направи и сензационно изказване относно големия проблем на отбора - контузията на капитана Лионел Меси. Вижте какво каза той тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички