Какъв професионалист! Вижте какво прави Роналдо, за да играе за Суперкупата


Какъв професионалист! Вижте какво прави Роналдо, за да играе за Суперкупата
Снимка: Guliver/GettyImages

6911 0

Кристиано прави всичко възможно, за да съкрати времето за възстановяването си. Португалецът иска да вземе участие в мача срещу Севиля за Суперкупата на Европа на 9-ти август, въпреки че е напълно на ясно, че положението му е деликатно. За тази цел по време на ваканцията си той е започнал самостоятелни възстановителни процедури. В момента Роналдо е в Ибиса на ваканция със семейството си и няколко свои близки приятели, но освен че почива той работи усилено върху възстановяването си.

И въпреки усилията, които полага шансовете на Кристиано да играе за Суперкупата на Европа са много малки. Припомняме, че д-р Гонзалес каза пред АС, че сроковете за възстановяване след подобна травма са минимум шест седмици.

В допълнение към възстановителните процедури които прави, Кристиано също така посещава редовно една клиника в Ибиса, за да се подлага на сесии с хипербарна медицина. Португалецът е отдаден напълно на ангажиментите си към Реал Мадрид и не иска да пропусне мача за първата титла през този сезон.

Зидан обаче категорично няма да поема никакви рискове с Роналдо. При всички случаи, независимо от резултатите след всички тези възстановителни процедури на Роналдо, последната дума ще е на френския наставник. А Зидан е категоричен – няма да се пришпорва нито един свой играч. А имайки предвид че става дума за Кристиано, то решението е ясно и категорично – Роналдо ще се върне на терена само и единствено когато е възстановен на 100%. Още повече сега, когато Зизу има на разположение Лукас Васкес и Алваро Мората.

Останалите двама играчи от БиБиСи – Бейл и Бензема са здрави и няма проблеми с тях. Френския нападател вече тренира със съотборниците си, а Бейл ще е един от последните пристигнали в Монреал, защото все още е в почивка. Така че се очертава от триото БиБиСи единствено Карим да е на 100% готов за мача със Севиля. При всички случаи обаче с Роналдо няма да се поемат каквито и да било рискове, независимо от желанието на португалеца да играе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички