Какво ще прави Флорентино Перес със ситуацията около Кристиано Роналдо?


Какво ще прави Флорентино Перес със ситуацията около Кристиано Роналдо?
Снимка: Guliver/GettyImages

2304 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е отявлен фен на Кристиано Роналдо и години наред изпълнява всички негови прищевки, независимо дали финансови или други. Но това време е отминало, категоричен е вестник "Marca" в един от анализите си на ситуацията около голмайстор №1 в историята на "кралския клуб".

Португалската мегазвезда шокира всички, след като в последните 24 часа излязоха десетки информации, че иска да напусне клуба - нещо, което е признал пред съотборниците си в Португалия.

Флорентино Перес обаче не се притеснява изобщо от шумотевицата около Роналдо. Единственото, за което президентът съжалява, е, че Кристиано не е отишъл лично при него, за да го информира за тези свои желания. Вместо това той и неговите агенти са използвали медиите, за да постигнат своето.

Перес е твърдо решен този път да постави клуба над интересите на Роналдо и, ако Кристиано пожелае трансфер лице в лице с него, то Флорентино ще му го осигури. Със сигурност продажба на португалеца ще счупи и световния рекорд за най-скъп футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички