Как ще изглежда Реал Мадрид довечера в Торино?


Как ще изглежда Реал Мадрид довечера в Торино?
Снимка: Иван Йочев

1299 0

Тази вечер на стадион "Ювентус Арена" е първият двубой между Ювентус и Реал Мадрид от полуфиналите на Шампионска лига, като определено съставът на "белия балет" буди много въпросителни, особено със завръщането на Гарет Бейл след контузия.

В Испания прогнозират, че Карло Анчелоти няма да се замисля и ще извади Хавиер Ернендес от стартовия си състав за сметка на уелсеца, въпреки че именно Чичарито прати европейския клубен шампион в следващата фаза на турнира след гола си срещу Атлетико Мадрид.

Връщането на Бейл в състава обаче не означава връщане на схемата 4-3-3, използвана срещу столичния враг. Италианският специалист е доволен от многото положения, създадени срещу "дюшекчиите", но налагането на 4-4-2 заздравява дефанзивния вал на тима.

Иначе не се очакват много промени в стартовия състав на "белите". Икер Касияс ще бъде под рамката на вратата, а единствената въпросителна в отбрана е кой да действа отляво - Марсело или Коентрао, като най-вероятно везните ще са наклонени в полза на бразилеца. Варан, Пепе и Карвахал ще бъдат останалите защитници в отбора.

Серхио Рамос отново се очаква да се подвизава в средата на терена, като Анчелоти все още няма доверие на Лукаш Силва и Асиер Ияраменди в големите мачове, а Сами Кедира е изключено да почне като титуляр заради слабата си форма. Иско, Хамес и Кроос са останалите халфове.

Нападението ще бъде водено от Кристиано Роналдо и Гарет Бейл, но състоянието на португалеца не е оптимално. На последната тренировка той получи контузия в гърба, но това няма да е първият мач, в който Роналдо пренебрегва физическото си здраве заради шампионите на Европа.

Вероятен състав на Реал Мадрид (4-4-2): Касияс, Карвахал, Пепе, Варан, Марсело, Рамос, Кроос, Иско, Хамес, Роналдо, Бейл

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички