"Кадена Сер" гръмна: Роналдо акостира в Барселона през 2015-а


"Кадена Сер" гръмна: Роналдо акостира в Барселона през 2015-а
Снимка: Getty Images/Guliver

1375 0

Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо може да се озове при кръвния враг Барселона. Това би могло да се случи след юни догодина, когато са изборите за нов президент на каталунците. С новината гръмна испанската радиостанция "Кадена Сер".

Според медията в началото на седмицата агентът на звездата Жорже Мендеш се е срещнал с кандидат-президента на Барселона Жоан Лапорта, който бе на този пост до 2010-а. Лапорта е обещал да има по-конкретни преговори след изборите догодина.

Проучванията сред феновете показват, че бившият президент на клуба е с най-големи шансове да спечели позицията, като за него биха гласували една трета от привържениците.

Дори и да стане отново президент на клуба, не е ясно откъде Лапорта ще намери 1 милиард евро, за да плати клаузата за разтрогването на договора на Роналдо с Реал. Друг важен въпрос е как португалецът ще се работи на терена с голямата звезда на Барса Лео Меси, който е основният му конкурент в индивидуалните постижения в последните години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички