Жестоки нападки срещу Реал Мадрид отекнаха в цял свят


Жестоки нападки срещу Реал Мадрид отекнаха в цял свят
Снимка: официален сайт

1877 0

Бившият нападател на Барселона Самуел Ето'о, излязъл от школата на Реал Мадрид, нападна жестоко "кралския клуб" заради отношението, което столичани са показали към него. В последното си интервю камерунският нападател обясни защо не е останал в Мадрид и как отношението към него е било скандално още в юношеския състав.

"Не ми беше спокойно. Когато бях на 16 и играех за резервния отбор на Реал Мадрид, никой не ме уважаваше. Съотборниците ми дори не ме поздравяваха", сподели Ето'о.

ВИЖТЕ ТРАНСФЕРНИТЕ ЦЕЛИ НА РЕАЛ МАДРИД

"Отнасяха се с мен така, сякаш идвам последен, въпреки че бележех много голове за тима. Единствените, които винаги са вярвали в мен бяха Фабио Капело и Итало Галбиати. Те ми даваха възможност да тренирам с първия отбор. Ще им бъда благодарен завинаги. Бях готов да кървя за тях, бях жаден за слава, пари и голове. Исках да бъда някой".

Ето'о може да си обясни поведението в Реал само по един начин - расизъм.

"Не исках да си тръгвам от Мадрид, но при тази ситуация трябваше да го направя. Никога няма да разбера истинската причина за това отношение. Винаги съм се представял добре. Единственото обяснение е, че може би в този клуб не обичаха чернокожите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички