Жерар Пике отново настръхна срещу Реал Мадрид


Жерар Пике отново настръхна срещу Реал Мадрид

3916 0

Защитникът на Барселона Жерар Пике продължи да се заяжда с големия съперник Реал Мадрид. Както е известно, каталунците станаха шампиони за 6-и път в последните 8 години, а това даде повод на повечето играчи в състава на Луис Енрике да се заяждат с "белия балет". Разбира се, Жерар Пике е най-деен в това и този път призова в Мадрид да продължат да се "филмират".

"Те могат да си измислят филми, а ние ще продължим да си вършим работата и да добавяме трофеи в нашия музей", коментира Пике по повод информациите в Мадрид за "куфарчета с пари", които щяха да бъдат дадени на Гранда.

"Всеки е тръгнал по свой път още от началото. Откакто съм тук, ние вървим в една посока, а те - в друга. Вие можете да погледнете статистиката.

Очевидно хората искат нови шампиони, тъй като ако един и същи отбор печели титлата, никой не го интересува, освен привържениците на този клуб. Хората искат нови идоли, нови надежди, че други отбори ще побеждават. Когато има такава хегемония, в интерес на останалите тимове е те да печелят", допълни Пике.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички