Ясен е наследникът на Пепе и фланелката с №3 на Реал Мадрид (СНИМКА)


Ясен е наследникът на Пепе и фланелката с №3 на Реал Мадрид (СНИМКА)
Снимка: Guliver/GettyImages

2697 0

Реал Мадрид представи второто си ново попълнение за летния трансферен прозорец и това отново е испанец. Хесус Вайехо официално се завърна в отбора, след като прекара една година под наем в Айнтрахт Франкфурт.

Младежкият национал на Испания беше в Реал от 2014 година, когато беше закупен от Сарагоса, а сега - на 20-годишна възраст, за пръв път попада в първия отбор на Реал Мадрид. Той ще замени напусналия Пепе, а освен това на пресконференция днес беше обявено, че ще носи и неговия номер - №3.

"Благодаря за всичко на Реал Мадрид. С работа се надявам да прекарам дълги години тук. Ще дам всичко от себе си за тази фланелка и този отбор", каза Вайехо по време на представянето си.

През миналия сезон защитникът изигра 27 мача за Айнтрахт, а по време на Европейското първенство за младежи до 21 години беше титуляр за селекцията на Испания, която завърши на второ място в класирането. Вайехо е вторият трансфер на Реал Мадрид през това лято, като по-рано през седмицата "белия балет" представи Тео Ернандес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички