Известен журналист: Меси ми каза как иска да завърши кариерата си


Известен журналист: Меси ми каза как иска да завърши кариерата си
Снимка: Getty Images/Gulliver

1798 0

С голямо нетърпение се очаква пълното интервю на звездата на Барселона Лионел Меси, което той даде за Жорди Еволе на LaSexta. Самият журналист призна, че е изненадан, че аржентинецът му е казал за бъдещите си планове.

Меси е свободен да преговаря с нови клубове от 1 януари, тъй като договорът му в Барселона приключва на 30 юни, но като мисли по-дългосрочно, Еволе направи намек, че 33-годишният играч може да играе в MLS в бъдеще.

"В разгара на извънредното положение го помолихме за интервюто. Той обаче прецени и сподели, че не е никой, който да говори за случващото се, но се разбрахме да поговорим по-късно. Неговият агент ми се обади след пораженията срещу Кадис и Юве и тогава отидох.

Той ми разказа за много конкретни планове за бъдещето. Каза ми как иска да завърши кариерата си и това ме изненада. Отидох без ръководство с инструкции. Познаваме Меси много малко и намерението ми беше да се срещна с него. За мен беше много важно да знам какво стои зад суперзвездата. В крайна сметка имахме разговор, а не интервю".

А какви бяха първите думи на Меси, след като задмина рекорда на Пеле - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички