Изчерпаният Суарес е поредният в черния списък за гонене от Барселона


Изчерпаният Суарес е поредният в черния списък за гонене от Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

5743 0

Вторият най-добър голмайстор за Барселона в последните 5 години и отличен партньор за Лионел Меси в атаката - Луис Суарес, също е нарочен за гонене от "Камп Ноу", гръмна каталунското издание "Sport". Уругвайският ас влиза в дългия черен списък на играчи, които се очаква да напуснат тима след края на шампионата.

Според информацията, след края на Копа Америка ръководството на тима ще се срещне със Суарес, за да бъде обсъдено неговото бъдеще и да се измисли вариант, в който бившият играч на Аякс и Ливърпул да премине в отбор по негов избор. Хищникът от Салто разочарова сериозно с изявите си най-вече в Шампионска лига, а представянето му срещу Ливърпул, особено в реванша, е довело до решението за раздяла с него, въпреки че единствено "Sport" информира за подобни действия на Хосеп Мария Бартомеу и компания.

32-годишният нападател има 25 гола във всички надпревари през този сезон, а в легендарната си кариера на "Камп Ноу" е истинска голова машина - 177 гола в 247 мача от всички турнир. Кои са другите футболисти на Барслеона, които се очаква да напуснат, четете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички