Иван Ракитич: Искам да накарам Байерн Мюнхен да страдат


Иван Ракитич: Искам да накарам Байерн Мюнхен да страдат
Снимка: Getty Images/Guliver

2134 0

Полузащитникът на Севиля Иван Ракитич се закани на Байерн Мюнхен преди мача между двата тима за Суперкупата на Европа. Хърватинът се срещна с баварския гранд преди малко повече от месец, когато с екипа на Барселона игра срещу тях в Шампионска лига. Както е добре известно, германците разбиха каталунците с 8:2.

"Байерн са фаворит и всички признаваме това. Те показаха своето превъзходство, ние ги поздравяваме, че спечелиха Шампионска лига, но утре ще има още един мач. Това е един от малкото отбори, които през последните години успяха да направят гигантска крачка", коментира Ракитич, цитиран от "Marca".

"Те имат интересно съчетание от опитни и млади играчи, които скоростно прогресират. Ние ги уважаваме много, но не се страхуваме. Искам да играя срещу най-добрия отбор и да ги накарам да страдат", допълни хърватският халф.

Мачът за Суперкупата на УЕФА ще се състои на 24 септември, на стадион "Пушкаш Арена" в Будапеща, Унгария. Мачът започва в 22,00 часа. Байерн участва в него като победител в Шампионска лига, а Севиля - като шампион на Лига Европа. Наскоро стана ясно, че в Байерн готвели друг разгром на Барселона в четвъртфиналите (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички