Истинско благородство: Група ентусиасти сбъдват мечтата на болно момче да гледа на живо Барселона


Истинско благородство: Група ентусиасти сбъдват мечтата на болно момче да гледа на живо Барселона

1278 0

Група ентусиасти върнаха вярата в доброто, след като са на път да сбъднат мечтата на болно момче от Банско. Те събраха необходимите средства, за да изпратят детето да гледа на живо любимия си футболен отбор в Испания- Барселона, съобщава "BTV".

15-годишният Георги Стоицов е с умствено изоставане, но това не му пречи да спортува. Той фен на  е във и колекционира всичко свързано Барселона”. Мечтата му била да гледа любимия си тим на стадион „Ноу Камп

Криза? Барселона обяви най-големия бюджет в...

Именно поради тази причина преди месец майката на Гого публикува съобщение във „Фейсбук”, в което разказва, че през годините семейството е събирало големи суми пари за рехабилитация на момчето, но сега тя иска да сбъдне мечтата му.

Добри хора от цялата страна веднага откликват на съобщението на жената и създали фейсбук група „Да сбъднем мечтата на Гого”.

„Нещо невероятно се случи”, споделя тя развълнувана и разказва, че още на 1 септември вечерта се обадили техни приятели, които обещали да купят билети за мача.

Меси оглави поредна класация

Приказката за Гого обаче не свършва дотук. От отбора Барселона са разбрали за своя фен от Банско и с нетърпение очакват да се срещнат с него.

Щастлив и ентусиазиран, Гого с нетърпение очаква мача на любимия си отбор и от сърце благодари на всички, допринесли за сбъдването на мечтата му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички