Испански анонимник засрами Реал Мадрид на "Сантяго Бернабеу" (ВИДЕО)


Испански анонимник засрами Реал Мадрид на "Сантяго Бернабеу" (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

3815 0

Реал Мадрид продължи към четвъртфиналите в турнира за Купата на Краля, но "кралския клуб" записа срамно равенство 2:2 срещу Фуенлабрада - отбор, който играе в "Сегунда Дивисион Б", което се явява третото ниво на испанския футбол.

След като в първия двубой "белия балет" беше спечелил с 2:0, Зинедин Зидан пусна само резерви и играчи от "Б" отбора, които също не трябваше да имат проблеми да спечелят, и то на "Сантяго Бернабеу".

Въпреки наличието на Борха Майорал, Маркос Йоренте, Матео Ковачич, Дани Себайос и Ашраф Хакими, Реал Мадрид изостана с 0:1 до почивката. Мийа вкара невероятен гол от 30 метра, като Кейлор Навас неузнаваемо се опита да избие тежкия удар с една ръка. Въпреки че топката беше отправена право във вратаря, той реши да спасява с една ръка, коженото кълбо се удари в гредата и след нов удар в ръката се озова във вратата - 0:1.

Чак след влизането на Гарет Бейл, който се завърна след контузия, Реал Мадрид заигра на по-високи обороти, а той беше виновник и за двата гола на Борха Майорал. В 63' той качи топката на главата на нападателя след центриране с външен фалц и испанецът нямаше как да сбърка - 1:1.

7 минути по-късно той се озова сам срещу вратаря, но изпусна. При добавката Майорал беше точен, останал сам срещу вратата - 2:1.

Минута преди края защитата на Реал беше направена за смях. След грешка в центъра на Валенсиано, гостите организираха бърза атака, на чийто връх се озова Портийа. Той стреля, Навас спаси, но при добавката вратарят нямаше какво да направи - 2:2. Гостите дори изпуснаха победата, след като в 86' Диони стреля в аут от удобна позиция, а в 57' Навас спаси удар на Диаз.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички