Испания остава без наставника си за днешния мач


Испания остава без наставника си за днешния мач
Снимка: Getty Images/Gulliver

1930 0

Наставникът на националния отбор на Испания - Луис Енрике, напусна лагера на тима по "семейни причини", съобщиха от Кралската испанска футболна федерация. Това означава, че Ла Роха остава без треньора си за днешния мач срещу Малта от европейските квалификации.

Тимът ще бъде воден от асистента Роберт Морено. Той е добър познайник на Енрике, като двамата работят от дълго време заедно. Морено беше помощник на Лучо в отборите на Барселона "Б", Рома, Селта и Барселона.

Испания успя да спечели първия мач от квалификациите за Евро 2020, макар и трудно - победа с 2:1 над състава на Норвегия. Световните шампиони от 2010 година създадоха куп възможности и доминираха в мача, но така и не показаха успеваемост пред вратата на съперника.

Междувременно наставникът на Барселона Ернесто Валверде повика на тренировка всички свои играчи, които нямат ангажимент с националния отбор, но никой не се яви (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички