Иско: Трябва да подобря играта си


Иско: Трябва да подобря играта си
Снимка: Иван Йочев

1385 0

Футболистът на Реал Мадрид Иско сподели, че трябва да промени стила си на игра, за да се превърне в играч, който треньорът не може да игнорира.

"Спокоен съм и опитвам да помогна на отбора на терена и извън него. Винаги съм вярвал в себе си. Ставам все по-завършен играч. Но не искам да говоря толкова за мен.", заяви Иско.

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти вече има 100 мача начело на тима. Иско е най-често използваният играч от треньора в тези двубои. Футболистът обаче отново акцентира върху отбора, а не върху собственото си представяне: "Не знам дали съм щастлив от това. Трябва да продължа да се трудя, има много още работа, както в първенството, така и в Шампионската лига."

"Отборът се възстанови психически. Можем да вземем предимство още през първото полувреме на мачовете. Трябва да живееш с критиките и да се справяш с тях, както го прави тимът. Футболът се променя с всеки изминал ден", сподели футболистът.

Иско коментира и загубата с 0:1 на големия съперник Барселона от бившия му тим Малага: "Бях като фен на Малага отново. Трябва да кажа "Благодаря ви", завърши Иско.

Реал Мадрид е лидер във временното класиране в испанската Примера Дивисион, на четири точки от втория Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички