Иско избухна срещу критиките и обяви бъдещето си


Иско избухна срещу критиките и обяви бъдещето си

1504 0

Иско е един от играчите на Реал Мадрид, чието име се споменава винаги щом стане дума за настоящото представяне на тима и за бъдещето на Белите играчите. Халфът от Малага отговори на няколко въпроса зададени му от „Cadena Cope”, с желанието да прекрати повилите се спекулации около него и бъдещето му.

Относно бъдещето му: "Да отида в Юве? Аз съм много щастлив тук в Мадрид и искам да изпълня договора си, от който ми остават още две години".

Ел Класико: "Трябва да се представим много добре тази събота срещу Барселона, още повече след онова, което се случи на Бернабеу в предишното Ел Класико. Напълно готов съм за мача с Барса. Да ги победим на Камп Ноу би било страхотно и би ни мотивирало още повече за остатъка от сезона".

Критиката: "Това беше един наистина труден сезон за нас и не мисля, че аз и Хамес сме виновни за всичко. Никога през живота си не съм бил пораженец и да, след мача с Лас Палмас бях много ядосан, но не мисля, че съм единствения играч, който някога се е чувствал по този начин".

Шампионска лига: "Нека никой не ни забравя, защото ние сме тук и сме готови да се борим и да спечелим Шампионска лига".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички