Интернет избухна: "Как Бускетс спаси Барселона от резил по жалък и нечестен начин" (ВИДЕО)


Интернет избухна: "Как Бускетс спаси Барселона от резил по жалък и нечестен начин" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

7125 0

Испанският гранд Барселона продължава с трудните си моменти от началото на сезона. В 6-ия кръг от Ла Лига каталунците не успяха да победят Кадис и завършиха при нулево равенство, като никой от двата тима не успя да отбележи през над 90-те минути игра.

Всъщност домакините от Кадис бяха много близо до това да го сторят в самия край на срещата, но тогава се случи нещо, което накара интернета да "избухне". Привърженици на футбола остро критикуват Барселона и най-вече опитния Серхио Бускетс за случилото се, което не се хареса дори и на някои фенове на каталунците.

Кадис организира контраатака в буквално последните секунди и топката бе на десния фланг. Там играчът на домакините центрира в наказателното поле и намери свой съотборник, който се отскубна, засече и вкара. Точно преди центрирането обаче на терена се бе появила втора топка.

Тя не пречеше на играта и заради това главният съдия остави събитията да се развиват, докато обаче Бускетс не изрита топката право към другата топка и играча на Кадис, което вече принуди рефера да прекъсне мача.

Тогава той показа и жълт картон на Бускетс и отсъди нарушение в полза на Кадис, а старши треньорът на Барселона Роналд Куман не го прие особено добре и получи директен червен картон. А ето кога ще се състои първото Ел Класико в Ла Лига през този сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички