Иниеста удиви, разкривайки тайната на успеха на Барселона


Иниеста удиви, разкривайки тайната на успеха на Барселона

1929 0

Полузащитникът на Барселона Андрес Иниеста смята, че един от най-важните фактори, допринасящи за успеха на един отбор, това е скромността на футболистите.

"Барселона показа какво е да спечелиш требъл преди няколко години, а само шест години по-късно го направи отново. Има отбори като Реал Мадрид, които винаги са опасни. Подобни колективи винаги се борят за всички трофеи. Ние също се опитваме тези трофеи да станат наши", коментира Иниеста.

"Тайната на Барселона се крие в нашата скромност и в разбирането на това, че всяка игра може да завърши с поражение за нас", категоричен бе испанецът.

През този сезон каталунците имат всички шансове да спечелят всички турнири, в които участват. В първенството Барселона заема първото място, 5 точки пред Атлетико и с мач по-малко. В първия мач от 1/8-финалите на Шампионска лига възпитаниците на Луис Енрике победиха уверено Арсенал с 2:0 като гости, а за спечелването на Купата на Краля на Барселона му остава да спечели само един-единствен мач.

През настоящия сезон Иниеста е изиграл 30 мача за своя тим във всички турнири. Той се е отчел с един гол и три асистенции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички