Иниеста разкри с кой играч от Висшата лига би играл


Иниеста разкри с кой играч от Висшата лига би играл
Снимка: Getty Images/Guliver

1307 0

Легендата на Барселона и испанския футбол Андрес Иниеста през това лято напусна "Камп Ноу", като реши да продължи кариерата си в Япония. Халфът играе за Висел Кобе, където се представя отлично, но все още е търсен по въпроси за европейкия футбол.

При последното си интервю Иниеста сподели, че мечтае да играе с футболист като Нголо Канте. Дефанзивният полузащитник на Челси се справя отлично на Острова в последните няколко сезона, като се превърна в първия играч в историята на първенството, който печели титлата в две поредни години с два различни отбора - Лестър и Челси.

"Нголо Канте е играч, който искам да имам в отбора си и то с години. Очевидно е, че той няма да дойде да играе в Япония, но е тип футболист, който обичам, защото работи на максимални обороти на игрището. Съвършенството му го превръща в един от най-важните играчи за Челси и Франция", каза Иниеста от Страната на изгряващото слънце.

МЕСИ ИЗРАВНИ ИНИЕСТА И ВЕЧЕ ИМА САМО ЕДИН ИГРАЧ С ПОВЕЧЕ ПОБЕДИ В БАРСЕЛОНА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички