Иниеста: Имаме шанс за требъл


Иниеста: Имаме шанс за требъл
Снимка: Getty Images/Guliver

1207 0

Футболистът на Барселона Андрес Иниеста заяви на съотборниците си, че трябва да забравят за Купата на Краля, докато дойде финалът, и да се концентрират върху първенството и Шампионската лига. Само така те ще увеличат шансовете си за спечелването на требъл през тази година.

Ако не се броят загубите от Реал Сосиедад и Малага, каталунците са в отлична форма от началото на годината и в момента са на две точки от лидера Реал Мадрид в Примера Дивисион. В същото време Барселона се представя добре и в Шампионската лига, след като спечели с 2:1 гостуването на Манчестър Сити.

Иниеста е доволен от играта на отбора и се надява, че Барселона може да увеличи шансовете си за требъл през следващите седмици.

В интервю за испанското издание „Марка“ футболистът сподели: „Достигането до финал за Купата е достатъчна причина да се гордеем. Трябва да довършим започнатото. Когато си в добра форма, трябва да направиш така, че моментът да продължи по-дълго. В изгодна позиция сме, но не можем да спрем сега.“

„Време е обаче трябва да оставим Купата настрани и да се концентрираме върху другите две състезания, в които участваме. Мислим са предстоящия мач с Райо Валекано. Едва след него ще говорим за следващия.“, заяви Иниеста.

Двубоят с Райо Валекано е тази неделя на „Камп Ноу“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички