Иниеста: Чувствам се привилегирован да играя с Меси


Иниеста: Чувствам се привилегирован да играя с Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

1349 0

Асът на Барселона Андрес Иниеста сподели, че се чувства привилегирован да играе заедно с Лионел Меси толкова дълго време и че се надява това да продължи още дълги години.

Иниеста е считан за един от най-добрите атакуващи полузащитници в света. Той бе неизменна част от тима на "каталунците", които постигнаха огромни успехи през последните години. Испанецът заема и централно място във футболната историята, след като отбеляза победния гол за испанския национален отбор на финала на Световното първенство през 2010 срещу Холандия.

Иниеста заяви, че се чувства горд от факта, че играе вече 11 години рамо до рамо с четирикратния носител на Златната топка - Меси.

"Преживели сме всякакви неща заедно и се познаваме толкова добре. Живели сме един до друг толкова дълго време. Много съм щастлив, че сме споделили заедно толкова много неща", сподели осмицата на Барса.

"Истината е, че за мен е привилегия да играя с него. Не мога да го кажа по друг начин. Лео винаги е бил уникален за мен и се надявам да играя с него още много дълго. Това е, което има значение", допълни Иниеста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички