Инцидентът с Торес не е бил само страшна гледка - ударът се чул на скамейката


Инцидентът с Торес не е бил само страшна гледка - ударът се чул на скамейката
Снимка: Gulliver/Getty Images

4370 0

Старши-треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне сподели ужасна подробност за случилото се с Фернандо Торес - освен че инцидентът изглеждаше ужасно, но също така ударът, който нападателят получи в главата, се е чул чак на резервната скамейка.

"Чух удара във врата, който понесе Торес, чак от резервната скамейка. Надяваме се всичко да се развие добре за Торес - наясно сме с неговата контузия, наясно сме, че е в съзнание и че има травма на главата. Цялото семейство на Атлетико се притеснява и е много нервно след инцидента", каза Симеоне по повод инцидента.

Това стана след вчерашния двубой, като днес Фернандо Торес беше прегледан и изписан от болницата, в която беше приет след жестоката сцена в края на двубоя срещу Депортиво Ла Коруня. Що се отнася до двубоя, аржентинецът беше категоричен, че отборът му е все по-далеч от това да влезе в топ 3.

"Трябва да сме реалисти - в момента сме по-близо до четвъртото място, отколкото до третото. Атлетико трябва да пази своята позиция и, ако трябва да завършваме наравно, за да го направим, това и ще правим. Депортиво вкараха гол и това ги накара да си  вярват, затова и изиграха толкова силно първо полувреме. Ние нямахме организация, но през втората част се подобрихме. Имахме всички шансове да спечелим, но и те имаха своите положения", каза Симеоне за двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички