Има ли по-мразен от него? За 5 дни 4 групи фенове скандираха срещу Винисиус


Има ли по-мразен от него? За 5 дни 4 групи фенове скандираха срещу Винисиус
Снимка: Getty Images

865 0

Звездата на Реал Мадрид - Винисиус Жуниор, стана обект на обиди от страна на феновете на Осасуна по време на мача между двата тима от 29-ия кръг на Ла Лига. Привържениците на домакините скандираха "Винисиус, умри" по адрес на бразилеца, пише "Marca".

Съдията не направи нищо

Според изданието съотборникът на крилото - Даниел Карвахал, е поискал от съдията на мача Хуан Мартинес Мунуера да реагира на ставащото, но той не е предприел нищо. Той дори е написал, че феновете са се държали нормално в доклада си след двубоя.

Обиждат го расистки или му пожелават смърт

Любопитно е да се отбележи, че това е поредната група фенове, които атакуват Винисиус преди или по време на мач. Омразата към него в Испания и не само придобива мащабни размери.

Вълна от атаки срещу Винисиус

Преди мача на Барселона с Наполи в осминафиналите на Шампионска лига част от феновете на "блаугранас" скандирали същото - "Винисиус, умри!". Прави впечатление, че това се е случило около мач, нямащ връзка с "Кралския клуб".

Преди реванша срещу Интер също в Шампионска лига феновете на Атлетико (Мадрид) също скандираха срещу бразилеца. Във видео, публикувано в социалните мрежи, се чува как те крещят: "Винисиус, шимпанзе!".

По същото време се появи видео, което показва посещението на футболиста на школа в Мароко. Докато играе с децата там, Винисиус бива обиждан от феновете наоколо. Те скандират "Маймуна" и "Да живее Барса!". Реал Мадрид пусна жалба в прокуратурата заради атаки срещу Винисиус. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички