Икер: Анчелоти е по-добър треньор от Моуриньо


Икер: Анчелоти е по-добър треньор от Моуриньо

1614 0

Вратарят на Реал (Мадрид) Икер Касияс говори за отношенията си с бившия наставник на тима Жозе Моуриньо. Той разкри, че те се основават на любов и омраза.

"Няма да му отговарям сега, след като не го направих по времето, когато той ми бе треньор. Концентрирам се върху моите си дела. Бих бил страхливец, ако го направя. Що се отнася до отношенията му с отбора, ние имахме трудни моменти, които отвън и в самия Реал изглеждат различно. Нямам проблем да кажа "здравей" на Моуриньо. Отношенията ни с него можем да опишем като любов и омраза", коментира испанският национал пред "Cadena Cope".

Той направи паралел между португалеца и настоящия си треньор Карло Анчелоти.

"Анчелоти е бил футболист и знае как правилно да ръководи играчите в тежки моменти. Като треньор е по-добър от Моуриньо", категоричен е Икер.

Припомняме, че през последния сезон начело на Реал Жозе влезе в конфликт с много от футболистите. Най-тежък обаче бе конфликтът с Касияс, който той закотви на скамейката до края на сезона, след като вратарят се върна в строя след контузия на ръката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички