Ибрахимович: Аржентина трябва да цени Меси, защото той е уникален


Ибрахимович: Аржентина трябва да цени Меси, защото той е уникален
Снимка: Getty Images/Guliver

3548 0

От нападателя на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович всички сме свикнали най-често да четем хвалебствия за самия себе си. Шведът обаче изказа куп похвали за бившия си съотборник в Барселона Лионел Меси.

"Мисля, че Меси е единствен по рода си. Не знам дали ще видим някой ден друг играч, който прави това, което може Меси, защото той има собствен стил. Аз не мисля, че някой може да повтори това", коментира Ибрахимович, цитиран от ESPN.

"Имах щастието да го виждам всеки ден и аз вече казах, че това е като игра с PlayStation. Вие давате топката на един човек, той преодолявала всички - това е Меси. Аз и той сме играчи от съвсем различен план. Аз поех пътя към завладяването на различни страни, а той е този, който стои на едно и също място дълго време и играе страхотно", продължи звездата на "червените дяволи".

"Ако той прави това в Барселона, той може да го прави навсякъде. Меси е играч, който обича футбола, така силно обича играта, че няма да има никакви проблеми където и да е по света", допълни голаджията.

"Мисля, че всички ние трябва да ценим, особено в Аржентина, че имат такъв футболист. Те трябва да се наслаждават на играта му, защото той е невероятен", завърши Златан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички