И с резервите Реал Мадрид тръгна ударно в Примера (ВИДЕО)


И с резервите Реал Мадрид тръгна ударно в Примера (ВИДЕО)

1289 0

Реал Мадрид започна убедително и ударно новата кампания в Примера дивисион, макар и без суперзвездите Кристиано Роналдо и Карим Бензема. "Белия балет" (в резервните черни екипи) сразиха с 3:0 като гост един от най-коравите домакините в испанския елит Реал Сосиедад.

Още във 2-ата минута Гарет Бейл с глава се възползва от добро центриране отдясно на Даниел Карвахаал и още в самото начало внесе необходимото спокойствие в редиците на "кралския клуб".

В 40-ата минута пък едно от новите попълнения Марко Асенсио отбеляза изумителен гол за крайното 0:2, след като бе изведен с дълъг пас от Рафаел Варан сам срещу вратаря и с техничен прехвърлящ удар прати топката в мрежата.

НОВ ГЕРОЙ ЗА МАДРИД С ПРИКАЗЕН ГОЛ

В 93-ата минута Матео Ковачич с прекрасен пас изведе Бейл сам срещу вратаря, а уелсецът го преодоля, за да се разпише за втори път пред опразнената мрежа - 0:3.

Едва ли скоро пак ще видим Реал Мадрид в подобна конфигурация от играчи на терена, защото Асенсио и Алваро Мората вероятно ще отстъпят местата си на Кристиано Роналдо и Бензема, когато двамата са готови за игра.

В халфовата линия пък започна Матео Ковачич - твърда резерва през миналия сезон - като се очаква на неговата позиция да играе далеч по-често Лука Модрич, а в защита Варан обикновено отстъпва мястото си на Пепе. Вратарят Кико Касия също не е със статут на титуляр.

Най-гледаният играч от състава на Реал вероятно беше Мората, който и днес не можа да стигне до първия си гол, въпреки че много се стараеше и през първото полувреме имаше две изгодни възможности, които пропусна.

Фактът, че Хамес Родригес и Иско останаха на пейката и играха едва в последния четвърт час, говори, че и този сезон те ще бъдат периферни фигури в отбора на Зинедин Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички