И с деветима на терена Малага пак е черната котка за Барса (ВИДЕО)


И с деветима на терена Малага пак е черната котка за Барса (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty Images

1563 0

Барселона завърши наравно 0:0 с Малага в прекрасна демонстрация на тотална липса на късмет и спортен шанс. Гостите в исторически план са един от най-неудобните съперници за каталунците и го доказаха нагледно при визитата си на "Камп Ноу".

Без Луис Суарес и Лионел Меси в състава си Неймар и компания създадоха около 224 чисти положения пред вратата на въздесъщия Карлос Камени, но той се прояви като комбинация между Мануел Нойер и Джанлуиджи Буфон (както обикновено срещу Барса).

Съдията изгони двама души от състава на гостите - Диего Йоренте в 68-ата и Хуан Карлос в 97-ата, но в същото време не отсъди поне две стопроцентови дузпи за "блаугранас" през второто полувреме.

Жерар Пике бе централен нападател в последните 20 минути, но дори включването на Андре Гомеш не спомогна за материализирането на ръстовото превъзходство. Така след 26 удара и 81% притежание на топката Луис Енрике и компания се задоволиха само с точката.

Те изпуснаха удобен шанс да оглавят класирането, защото Реал Мадрид играе с Атлетико в събота вечер. "Белия балет" още е лидер с 27 точки, следван от каталунците с 26, Севиля 24, Виляреал с 22 и Атлетико с 21. Малага е 10-ти с 16.


Barcelona 0 - 0 Malaga Extended Full Highlights... by giorgio-palamaru

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички