И пак: Суперклуб е готов да вложи половин милиард, за да вземе Лео Меси


И пак: Суперклуб е готов да вложи половин милиард, за да вземе Лео Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

3255 0

Английският шампион Манчестър Сити отново има желанието да привлече суперзвездата на Барселона Лионел Меси, твърди "El Mundo Deportivo". "Гражданите" са готови да вложат половин милиард евро, за да разполагат с аржентинеца в състава си, твърди испанското издание.

От Сити са готови да платят 250 милиона евро за 31-годишната звезда, а също така да плащат на Меси по 50 милиона евро на сезон. За сравнение заплатата на петкратния носител на "Златната топка" в Барселона към момента е 35 милиона евро.

ЧУДЕСНИ НОВИНИ В БАРСЕЛОНА: МЕСИ МОЖЕ И ДА ИГРАЕ СРЕЩУ ИНТЕР

Каталунският вестник "Спорт" веднага контрира колегите си и написа, че предложение от Сити няма и не се предвижда такова. Английският клуб нямал намерение да прави такъв мащабен трансфер, нито пък играчът е получавал каквото и да е предложение от друг клуб. Наскоро шефът на Манчестър Сити Халдуун ал Мубарак обяви, че е правил 3 опита да отмъкне Меси на "Етихад". Подробности четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички